Zaterdag- & vakantiewerk - Verkoopmedewerker (Rucphen)

Omschrijving

Plezier & prestatie, dat is Wildkamp en dát is jouw nieuwe bijbaan. Want werken bij Wildkamp is toch veel leuker dan de meeste bijbaantjes? Dit is er namelijk één met lekker veel verantwoordelijkheid en dus nauwelijks saaie klusjes.


Wat je gaat doen?
Een glimlach brengen op het gezicht van de klant, want daar krijg jij zelf ook een glimlach van. Jij bent hét gezicht voor onze klanten en adviseert ze bij de aankoop van onze producten. Een beetje technische kennis is dus wel handig. Ook verwerk je verkooporders en offertes en zorg je dat de klantgegevens up-to-date in het systeem staan. Nog weinig ervaring maar wel leergierig? Top! Wij leren jou met alle liefde de kneepjes van het vak.


Hoe, wat, wanneer?
Doordeweeks zijn onze winkels open van 07.00 tot 17.30 uur, jij overlegt zelf met je collega’s welke diensten jullie draaien, vaak om de beurt een vroege of een late dienst. Op zaterdag ook werken? We zijn dan geopend van 8.30 tot 12.30. Niet té vroeg opstaan en ’s middags nog vrije tijd dus.


Wat krijg je ervoor?
Simpel, geld. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring bepalen we jouw uurloon. Mocht je nou ambitieus zijn, dan kunnen we je ook veel leren, trainingen aanbieden en kun je doorgroeien binnen Wildkamp.

Vereisten

Maar wat is Wildkamp nou eigenlijk?
Ohja, misschien ook handig en leuk om te weten. Wildkamp is een technische groothandel. Echt groot, want we bieden meer dan 100.000 verschillende producten aan. In onze 45 vestigingen, maar ook online. We zijn een toonaangevende organisatie in Nederland als het gaat om assortiment, deskundigheid, service en logistiek. Daar wil jij toch ook werken?


Koffie? Doen we!
We moeten natuurlijk wel even weten wie onze nieuwe topper wordt. Laat dus je gegevens achter door op de knop hieronder te klikken en dan bellen/appen we je snel om even kennis te maken in onze vestiging. Heb je toch eerst nog vragen? Bel dan even onze vestigingsmanager Jelle van den Brand op 0165 - 348 193. Vragen over de procedure? Bel mij (Britt Soer) dan op 06-21304755.

Tot snel!


Bezig met een opleiding? Het volgen van een BBL traject is bij ons ook mogelijk!