Vestigingsmanager/Accountmanager Technische Groothandel (Veen)

Omschrijving

Commercieel, verbindend, technisch én een teamspeler. Ben jij de ervaren Vestigingsmanager / Accountmanager die zichzelf herkent in deze woorden? Bekijk dan onze vacature!


Wat ga je doen?

Als Vestigingsmanager/ Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen en het ontwikkelen van je vestiging. Dit doe je aan de hand van je eigen opgemaakte vestigingsplan. Je geeft meewerkend leiding aan de verkoop en het adviseren van klanten. Daarnaast stel jij je actief op in de markt en bezoek en benader je (potentiële) klanten. Jij bent Accountmanager voor jouw eigen werkgebied. Als vestigingsmanager geef jij sturing aan de verkoopadviseurs en zorg jij voor een succesvolle presentatie van jouw vestiging. Kortom een uitdagende, veelzijdige functie waarin jij Wildkamp Veen op de kaart kan gaan zetten.


Jouw collega’s en werktijden

Het team bestaat uit twee Verkoopadviseurs en drie Zaterdagmedewerkers/Stagiaires. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succes van de vestiging in Veen.


De werktijden in onze vestiging zijn van 07.00 uur tot 17.30 uur (van maandag t/m vrijdag) waarbij je veelal wisselt tussen een vroege of late dienst. In overleg met je collega’s bepalen jullie het rooster waarbij de zaterdagochtenden (van 08.30 uur tot 12.30 uur) gerouleerd worden.


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende, zelfstandige functie binnen een klein gezellig team, mét ondersteuning van een professionele organisatie.


Verder bieden wij: 

  • Een marktconform salaris passend bij je kennis en ervaring;
  • Een baan voor 32 tot 40 uur per week; 
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op jaar- en fulltime basis;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een telefoon van de zaak;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen middels opleidingen en trainingen;
  • Een leaseauto;
  • Een informeel en stabiel familiebedrijf waar wij iedere dag met meer dan 350 medewerkers volgens onze kernwaarden ‘plezier & prestatie’ samenwerken.

Vereisten

Dit breng jij mee

Als Filiaalmanager / Accountmanager ben jij een commercieel gedreven professional met affiniteit voor techniek. Je denkt en werkt op HBO niveau en hebt minimaal een aantal jaren werkervaring in een commerciële functie. Je bent een enthousiaste zelfstarter en voelt je thuis in een no-nonsense bedrijf. Je wilt samen met je team resultaten boeken en groeien vanuit een gezonde ambitie.


Direct solliciteren of meer informatie?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust met Roel Backus, Commercieel Rayonmanager op telefoonnummer 06-15254388. Vragen over de procedure? Bel/app dan HR-adviseur Britt, te bereiken via 06-21304755.

Over ons

Wildkamp B.V. heeft zich, sinds de oprichting in 1972, ontwikkeld tot een succesvol bedrijf met technische en aanverwante artikelen. Wildkamp B.V. mag zich in Nederland toonaangevend noemen als het gaat om assortiment, deskundigheid, service en logistiek. Wildkamp B.V. heeft 45 vestigingen en wil doorgroeien naar een landelijk dekkend netwerk. Het familiebedrijf is tevens een van de meest succesvolle online verkopers van technische producten. Het hoofdkantoor is in Lutten (Overijssel) gevestigd en het distributiecentrum in Coevorden. De ambitieuze organisatie biedt met meer dan 350 betrokken medewerkers volop kansen en doorgroeimogelijkheden. Zie ook www.wildkamp.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.