Vestigingsmanager Wildkamp Geleen (40 uur per week)

Omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het commercieel rendement van de Wildkamp vestiging te Geleen. Je geeft op een inspirerende wijze leiding aan de verkoopmedewerkers en zorgt voor een succesvolle presentatie van de vestiging. De vestigingsmanager stelt zich actief op in de markt en bezoekt en benadert (potentiële) klanten.

Vereisten

Je bent een commercieel gedreven professional met een sterke affiniteit voor techniek. Je denkt en werkt op HBO niveau en hebt minimaal een aantal jaren werkervaring in een commerciële functie. Je bent een enthousiaste zelfstarter en voelt je thuis in een no-nonsense bedrijf. Je wilt samen met je team resultaten boeken en groeien vanuit een gezonde ambitie.


Wij bieden onze medewerkers diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.


Direct solliciteren of meer informatie?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 29 januari a.s. de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust met Roel Backus, Commercieel Rayonmanager op telefoonnummer 06-15254388 of afdeling P&O op telefoonnummer 0523-687500. Je mag ook een e-mail met je vraag sturen naar personeelszaken@wildkamp.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.