Vestigingsmanager Technische Groothandel (32-40 upw, Emmen)

Omschrijving

Commercieel, verbindend, technisch én een teamspeler. Ben jij de ervaren Vestigingsmanager die zichzelf herkent in deze woorden? Bekijk dan de vacature voor de functie van Vestigingsmanager bij Wildkamp Emmen!


Wat ga je doen?

Als Vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen en het ontwikkelen van je vestiging aan de hand van je eigen vestigingsplan. Dit doe je door meewerkend leiding te geven aan de verkoop en het adviseren van klanten. Ook stel jij je actief op in de markt en bezoek en benader je (potentiële) klanten. Als Vestigingsmanager geef jij op inspirerende wijze leiding aan de verkoopmedewerkers en zorg je voor een succesvolle presentatie van de vestiging. Kortom een uitdagende, zelfstandige functie binnen de technische groothandel!


Jouw collega’s en werktijden

Het team bestaat uit een Assistent Vestigingsmanager, enkele Verkoopadviseurs en Zaterdagmedewerkers/Stagiairs. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succes van de vestiging in Emmen.


De werktijden in onze vestiging zijn van 07.00 uur tot 17.30 uur (van maandag t/m vrijdag) waarbij je veelal wisselt tussen een vroege of late dienst. In overleg met je collega’s bepalen jullie het rooster waarbij de zaterdagochtenden (van 08.30 uur tot 12.30 uur) gerouleerd worden.


Wat bieden wij jou?

Een uitdagende, zelfstandige functie binnen een klein gezellig team, mét ondersteuning van een professionele organisatie.


Verder bieden wij: 

  • Een marktconform salaris passend bij je kennis en ervaring;
  • Een baan voor 32 tot 40 uur per week;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op jaar- en fulltime basis;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een telefoon van de zaak;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen middels opleidingen en trainingen;
  • Een informeel en stabiel familiebedrijf waar wij iedere dag met meer dan 350 medewerkers volgens onze kernwaarden ‘plezier & prestatie’ samenwerken.

Vereisten

Dit breng jij mee

Als Vestigingsmanager ben jij een commercieel gedreven professional met een sterke affiniteit voor techniek. Je denkt en werkt op HBO niveau en hebt minimaal een aantal jaren werkervaring in een commerciële functie. Je bent een enthousiaste zelfstarter en voelt je thuis in een no-nonsense bedrijf. Je wilt samen met je team resultaten boeken en groeien vanuit een gezonde ambitie.


Direct solliciteren of meer informatie?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust met Eddie Slomp, Commercieel Rayonmanager op telefoonnummer 06-15255753 of afdeling HR op telefoonnummer 0523-687500. Je mag ook een e-mail met je vraag sturen naar personeelszaken@wildkamp.nl


Over ons

Wildkamp B.V. heeft zich, sinds de oprichting in 1972, ontwikkeld tot een succesvol bedrijf met technische en aanverwante artikelen. Wildkamp B.V. mag zich in Nederland toonaangevend noemen als het gaat om assortiment, deskundigheid, service en logistiek. Wildkamp B.V. heeft 45 vestigingen en wil doorgroeien naar een landelijk dekkend netwerk. Het familiebedrijf is tevens een van de meest succesvolle online verkopers van technische producten. Het hoofdkantoor is in Lutten (Overijssel) gevestigd en het distributiecentrum in Coevorden. De ambitieuze organisatie biedt met meer dan 350 betrokken medewerkers volop kansen en doorgroeimogelijkheden. Zie ook www.wildkamp.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.