Verkoopadviseur Technische Groothandel Rucphen

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een verkoopadviseur voor onze Wildkamp vestiging in Rucphen. Heb jij gevoel voor techniek én vind je het leuk om klanten te helpen? Kom dan bij ons werken.


Wat ga je doen?

Jij bent het gezicht voor onze klanten. Jij adviseert de klant bij de aankoop van onze producten. Wij zijn een technische groothandel, met een grote verscheidenheid aan producten. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit de productgroepen in lucht, water en elektra. Je kan hierbij denken aan dakbedekking, verlichting, riolering en beregening.


Jij weet de klant op de juiste manier te helpen, deze loopt altijd weer tevreden en met een glimlach de winkel uit. Het is een diverse rol. Je krijgt bij ons ook de verantwoordelijkheid om verkooporders en offertes te verwerken. Ook zorg jij dat klantgegevens up-to-date in het systeem staan. Heb je nog geen ervaring in een soortgelijke functie, maar ben je gemotiveerd om dit te gaan leren? Wij zijn een goede leerschool en leren jou de kneepjes van het vak.


Ontmoet het team

Je komt terecht in een hecht team met hart voor de zaak. We hebben op dit moment een vestigingsmanager, assistent filiaalmanager, twee verkoopadviseurs en drie zaterdagkrachten. 


De winkel is doordeweeks geopend van 07.00 uur tot 17.30 uur. In overleg met je team kijk je welke diensten jij werkt. Meestal rouleert dit tussen een vroege of een late dienst. Op zaterdag is de winkel open van 08.30 uur tot 12.30 uur. Deze dienst wordt in overleg gerouleerd.


Waarom wil je bij ons werken?

Waarom zou je graag bij ons willen werken? Dat is eigenlijk heel simpel. Je komt terecht in een klein team, waar je met open armen wordt ontvangen. Wij leren je graag de kneepjes van het vak. Onze organisatie steunt je hierin ook. Dit maakt dat je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen en trainingen. Zo hebben wij onze Jarola Academie, waarbij wij op maat gemaakte e-learning modules aanbieden.

Vereisten

Typisch jij

Wij zoeken iemand die enthousiast is, leergierig en geïnteresseerd is in de klant. Dat is voor ons het allerbelangrijkste. Deze functie kan zowel passen voor iemand die de eerste stappen wil zetten in zijn of haar loopbaan, maar zou ook goed passen bij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdagende stap. Wij maken de functie passend bij jou als persoon.


Het volgen van een BBL traject is ook mogelijk.


Meer over ons

Wij hebben al veel geschreven over de functie en over jou als persoon, maar je bent vast ook nieuwsgierig naar ons bedrijf. Wildkamp is opgericht in 1972. Sinds de oprichting, zijn we ontwikkeld tot een succesvol bedrijf met technische en aanverwante artikelen. In Nederland mogen wij ons toonaangevend noemen als het gaat om assortiment, deskundigheid, service en logistiek. We hebben 46 vestigingen en willen graag doorgroeien naar een landelijk dekkend netwerk. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lutten (Overijssel) en het distributiecentrum in Coevorden.


En nu?

Enthousiast geworden? Super! We zijn heel nieuwsgierig naar je. Je kan via de sollicitatiebutton solliciteren. De procedure gaat bij ons heel snel. Je ontvangt binnen vijf werkdagen een terugkoppeling op je sollicitatie. Je wordt uitgenodigd voor een gesprek met ons vestigingsmanager op de vestiging. Daarna ontmoet je onze regiomanager. Als er een goede match is, ontvang jij al vlot ons arbeidsvoorwaardenvoorstel in je mailbox. Wij heten je welkom in het team en je gaat van start met je nieuwe baan! Je mag altijd eerst telefonisch contact opnemen met onze vestigingsmanager Jelle. Als je nog vragen hebt over de baan, vertelt hij je graag meer. Je kan Jelle bereiken op het telefoonnummer 0165-348193.


Vragen over de procedure? Dan mag je contact opnemen met onze recruiter Selena. Zij is bereikbaar via het telefoonnummer 06-20464564.