Verkoopadviseur Technische Groothandel m/v (32-40 uur per week)

Omschrijving

Dé vraagbaak voor klanten op gebied van Water Lucht en Electra. Kunnen wij die rol aan jou toevertrouwen? Dan is de vacature voor Adviserend Verkoper bij Wildkamp in IJsselmuiden zeker iets voor jou.

 

Wat ga je doen?

Jouw hoofdtaak is het adviseren van onze klanten over onze productgroepen lucht, water en elektriciteit. Denk daarbij aan buizen en slangen voor drainage, riolering of hemelwaterafvoer. Maar ook aan sanitair, kranen, elektra en ledverlichting. Aan wie je dit levert? Een grote diversiteit aan klanten. Van installateurs, aannemers, agrariërs, hoveniers tot particulieren. Ze komen allemaal naar jou toe voor advies.

 

Je help de klant in de winkel, luistert goed en stelt je de juiste vragen en verkoopt het product voor de klus. Dit doe jij ook telefonisch want er zijn veel klanten die bellen met hun vragen of bestellingen doorgeven. Je stelt offertes op en doet zelf de opvolging daarvan. Relevante Informatie van klanten leg je vast in ons CRM-systeem zodat ook jouw collega’s op de hoogte zijn van wat er speelt bij een specifieke klant.

 

Daarnaast verzorg je ook het voorraadbeheer. Je bestelt nieuwe producten bij ons magazijn in Coevorden. Deze worden ’s nachts bezorgd op de vestiging waardoor het de volgende dag al geleverd kan worden aan de klant. Ook denk je mee over het vestigingsplan en bedenk je samen met het team acties. Jij weet natuurlijk als geen ander wat klanten graag kopen. Vind je het ook leuk om af en toe naar klanten toe te gaan? Dat kan! Daarmee onderhoud je de relatie met bestaande en acquireer je mogelijk  nieuwe klanten.

 

Het team

Het team bestaat over het algemeen uit een vestigingsmanager, een assistent vestigingsmanager, twee adviserend verkopers en een zaterdaghulp. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succes van de vestiging in IJsselmuiden. Met specialistische vragen kun je altijd terecht bij het hoofdkantoor in Lutten waar onze technisch productspecialisten je graag helpen. De werktijden in de winkel zijn van 07.00 tot 17.30 uur waarbij je veelal wisselt tussen een vroege of een late dienst. Om toe beurt werk je een zaterdagochtend. In overleg met je collega’s bepalen jullie het rooster. Koopavonden, zondagen of feestdagen hoef je bij ons niet te werken. 

Vereisten

Wie ben jij? Als Verkoopadviseur ben jij enthousiast, ambitieus en heb je een actieve houding ten opzichte van klanten. Daarnaast kun je goed samenwerken binnen een klein team van collega’s. Heb je al relevante ervaring of juist niet? Wij leren je graag de kneepjes van het vak.

 

Verder beschik jij over:

  • Een afgeronde mbo-opleiding (niveau 3 of 4) in de richting van bijvoorbeeld installatie- of elektrotechniek of detailhandel.
  • Ervaring binnen een technische functie of de verkoop van technische producten (bijvoorbeeld in een bouwmarkt) is een pre

 Wat bieden wij jou? Een interessante baan binnen een klein gezellig team mét ondersteuning van een professionele organisatie.

 

Verder bieden wij jou:

  • Een salaris tussen de €2051.- en €2831.- bruto per maand afhankelijk van je ervaring en kennis
  • Een baan voor 32 of 40 uur per week
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
  • Een goede pensioenregeling
  • Opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
  • Personeelskorting in alle winkels van Wildkamp
  • Eindejaarsuitkering bij winst

 

Direct solliciteren of meer informatie? Ben je meteen enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan voor 25 november 2019 je cv via de sollicitatiebutton hieronder. Wil je eerst meer informatie? Bel dan Erik de Goede, de Vestigingsmanager, op 038-3388527 of John Zuidema, HR Adviseur, op 0523-687500.

 

Wie zijn wij?

Wildkamp is een technische handelsonderneming, gespecialiseerd in water, lucht en elektra. We hebben meer dan 100.000 artikelen op voorraad, van buizen en slangen tot elektrische pompen en van radiatoren tot sproei installaties. We hebben het allemaal. Wij zijn een familiebedrijf dat 47 jaar geleden is opgericht en de volgende generaties ook al in het bedrijf werkt. Met 350 mensen en ruim 40 locaties zorgen we dagelijks voor advies op maat. Wil je meer weten over Wildkamp? Bekijk dan onze website.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.