Verkoopadviseur Technische Groothandel Heerhugowaard/Winkel (combifunctie)

Omschrijving

Je werkt op basis van rooster op de twee verschillende vestigingen (50/50). In de vestiging Winkel wordt het gebruikelijke Wildkamp assortiment verkocht. De nieuwe vestiging Heerhugowaard biedt alleen het Infra assortiment aan. 


Wat ga je doen?

Jouw hoofdtaak is het adviseren van onze klanten over onze productgroepen lucht, water en elektriciteit. Denk daarbij aan buizen en slangen voor drainage, riolering of hemelwaterafvoer. Maar ook aan sanitair, kranen, elektra en ledverlichting. Aan wie je dit levert? Een grote diversiteit aan klanten. Van installateurs, aannemers, agrariërs, hoveniers tot particulieren. Ze komen allemaal naar jou toe voor advies.


Je werkt op rooster tussen de vestiging in Heerhugowaard en Winkel en helpt de klant in de winkel, luistert goed, stelt de juiste vragen en verkoopt het product voor de klus. Dit doe jij ook telefonisch, want veel klanten bellen met hun vragen of geven hun bestellingen door. Je stelt offertes op en volgt deze op. Relevante Informatie van klanten leg je vast in ons CRM-systeem zodat ook jouw collega’s op de hoogte zijn van wat er speelt bij een specifieke klant.


Maar er is meer! Ook het verzorgen van het voorraadbeheer valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je bestelt nieuwe producten bij ons magazijn in Coevorden. Deze worden ’s nachts bezorgd op de vestiging waardoor het de volgende dag al geleverd kan worden aan de klant. Ook denk je mee over het vestigingsplan en bedenk je samen met het team acties. Jij weet natuurlijk als geen ander wat klanten graag kopen. Vind je het ook leuk om af en toe naar klanten toe te gaan? Dat kan! Daarmee onderhoud je de relatie met bestaande en acquireer je mogelijk nieuwe klanten.

Het team
Het team bestaat bij een volledige bezetting uit een vestigingsmanager, een assistent vestigingsmanager, een adviserend verkoper en een of twee zaterdaghulpen. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succes van beide vestigingen. Met specialistische vragen kun je altijd terecht bij het hoofdkantoor in Lutten waar onze technisch productspecialisten je graag helpen. De werktijden in de winkel zijn van 07.00 tot 17.30 uur waarbij je veelal wisselt tussen een vroege of een late dienst. Om de beurt werk je een zaterdagochtend. In overleg met je collega’s bepalen jullie het rooster. Koopavonden, zondagen of feestdagen hoef je bij ons niet te werken.


Wat bieden wij jou?
Een interessante baan binnen een klein gezellig team mét ondersteuning van een professionele organisatie.

Verder bieden wij jou:

  • een salaris tussen de €2051,- en €2831,- bruto per maand afhankelijk van je ervaring en kennis;
  • een baan voor 32 tot 40 uur per week;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • een goede pensioenregeling;
  • voldoende opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
  • personeelskorting in alle winkels van Wildkamp;
  • een eindejaarsuitkering bij winst.

Vereisten

Wie ben jij?

Als Verkoopadviseur ben jij enthousiast, ambitieus en heb je een actieve houding ten opzichte van klanten. Daarnaast werk je goed samen binnen een klein team van collega’s. Heb je al relevante ervaring of juist niet? Wij leren je graag de kneepjes van het vak.

Verder beschik jij over:

  • een afgeronde mbo-opleiding (niveau 3 of 4) in de richting van bijvoorbeeld installatie- of elektrotechniek of detailhandel;
  • ervaring binnen een technische functie of de verkoop van technische producten (bijvoorbeeld in een bouwmarkt) is een pre.


Direct solliciteren of meer informatie?
Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan voor 14 februari 2020 via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust met Robert Veldman, Vestigingsmanager Winkel, op 0224-542206 of John Zuidema, HR Adviseur, op 0523-687500. Een e-mail sturen naar personeelszaken@wildkamp.nl mag ook.

  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld