Verkoopadviseur Technische Groothandel (36-40 upw, Tiel)

Omschrijving

Dé vraagbaak voor klanten op gebied van onze productgroepen in water, lucht en elektra. Kunnen wij die rol aan jou toevertrouwen? Ga dan aan de slag als Verkoopadviseur bij Wildkamp in Tiel!


Wat ga je doen?
Als Verkoopadviseur is jouw hoofdtaak het adviseren van klanten over onze productgroepen in lucht, water en elektra. Wildkamp B.V. heeft een assortiment van meer dan 100.000 verschillende technische producten wat de keuze reuze maakt. Wie jouw klanten zijn? Dat zijn met name zakelijke klanten en varieert van ZZP'ers tot installateurs en van agrariërs tot hoveniers. Door met klanten een relatie op te bouwen en ze een goed advies te geven, zorg jij ervoor dat zij bij jou terugkomen.


Als Verkoopadviseur help je klanten in de vestiging en telefonisch. Je luistert goed, stelt de juiste vragen met als doel het passende product te verkopen voor de klus. Ook valt het maken en opvolgen van offertes onder jouw verantwoordelijkheid. Actuele klantinformatie is belangrijk. Jij zorgt ervoor dat de klantgegevens up-to-date zijn. En er is meer. Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, denkt mee over het vestigingsplan en bedenkt samen acties. Jij en je team weten natuurlijk als geen ander wat klanten graag kopen. Vind je het ook leuk om af en toe naar klanten toe te gaan? Dat kan! Daarmee onderhoud je de relatie met bestaande en acquireer je mogelijk nieuwe klanten.


Kortom een afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is!


Jouw collega’s en werktijden
Het team bestaat uit een vestigingsmanager, een assistent vestigingsmanager, een verkoper en enkele zaterdagmedewerkers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succes van de vestiging in Tiel.

De werktijden in onze vestiging zijn van 07.00 uur tot 17.30 uur (van maandag t/m vrijdag) waarbij je veelal wisselt tussen een vroege of een late dienst. In overleg met je collega’s bepalen jullie het rooster waarbij de zaterdagochtenden (van 08.30 uur tot 12.30 uur) gerouleerd worden.


Wat bieden wij jou?
Een afwisselende functie binnen een klein gezellig team, mét ondersteuning van een professionele organisatie.

Verder bieden wij:

  • Een marktconform salaris passend bij je kennis en ervaring;
  • Een baan voor 36 tot 40 uur per week;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op jaar- en fulltime basis;
  • Een goede pensioenregeling;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen middels opleidingen en trainingen. Onze Jarola Academie biedt op maat gemaakte e-learning modules om je productkennis uit te breiden;
  • Een informeel en stabiel familiebedrijf waar wij iedere dag met meer dan 350 medewerkers volgens onze kernwaarden ‘plezier & prestatie’ samenwerken.

Vereisten

Wie ben jij?

Als Verkoopadviseur ben jij enthousiast, actief en oprecht geïnteresseerd in de klant. Daarnaast werk je graag samen met collega’s. Tevens wil jij jezelf verder ontwikkelen.


Je beschikt over:

  • Een afgeronde mbo-opleiding niveau 3/4 bijvoorbeeld richting installatie- elektrotechniek of handel en ondernemen;
  • Werkervaring in een commerciële en/of technische functie.


Direct solliciteren of meer informatie?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust met Machiel Visser, vestigingsmanager, op 0344-605296 of afdeling HR op 0523-687500. Je mag ook een e-mail sturen met je vraag naar personeelszaken@wildkamp.nl


Over ons
Wildkamp B.V. heeft zich, sinds de oprichting in 1972, ontwikkeld tot een succesvol bedrijf met technische en aanverwante artikelen. Wildkamp B.V. mag zich in Nederland toonaangevend noemen als het gaat om assortiment, deskundigheid, service en logistiek. Wildkamp B.V. heeft 45 vestigingen en wil doorgroeien naar een landelijk dekkend netwerk. Het familiebedrijf is tevens een van de meest succesvolle online verkopers van technische producten. Het hoofdkantoor is in Lutten (Overijssel) gevestigd en het distributiecentrum in Coevorden. De ambitieuze organisatie biedt met meer dan 350 betrokken medewerkers volop kansen en doorgroeimogelijkheden. Zie ook www.wildkamp.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.