Vakantiekracht

Omschrijving

Wat ga je doen?

Voor onze vestiging in Heteren zijn we op zoek naar een vakantiekracht (bijv. een student) of een ervaren kracht die op zoek is naar een (bij)baan. Het gaat om een tijdelijke baan voor in de periode juli t/m september. Het is van belang dat je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent. Werkdagen- en tijden kunnen in overleg bepaald worden.


Het is wenselijk dat je na de zomerperiode, als zaterdagkracht bij Wildkamp Heteren kan blijven werken. 


Je voert ondersteunende werkzaamheden uit, zoals: het inruimen van vracht, klantbestellingen bijhouden, spiegelen en ervoor zorgen dat de vestiging en het buitenterrein er representatief uit zien. Jij zet de puntjes op de i!

Vereisten

Dit ben jij:

Jij bent een aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt en het leuk vindt om in een klein, gezellig team te werken. Ook ben je flexibel wat betreft werkdagen- en tijden. Werkervaring of een afgeronde opleiding is niet nodig.


Wij bieden:

Een leuke, afwisselende vakantiebaan binnen een klein team. Natuurlijk ontvang je daarvoor een prima salaris en een reiskostenvergoeding (vanaf 10 km enkele reis). 


Enthousiast geworden? Je sollicitatie , voorzien van een motivatie en CV, ontvangen wij graag voor 10 juli a.s.


Voor meer informatie neem je contact op met Bart Peeters, Vestigingsmanager op telefoonnummer 026 474 3880 of Roosmarijn Kleinheerenbrink, Jr. HR adviseur op telefoonnummer 0523 687526.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld