Technisch verkoopmedewerker (Commercie) Boskoop

Omschrijving

Verkoper, adviseur, vertegenwoordiger. Hoe je het ook maar wil noemen, jij bent hét gezicht van onze vestiging in Boskoop en maakt onze klanten blij. Want een klant die de winkel met een glimlach verlaat, brengt jou ook een glimlach op je gezicht.


Wat moet ik dan verkopen?
Wij bieden meer dan 100.000 verschillende producten aan. Van dakbedekking tot LED verlichting en van veevoerbakken tot vloerverwarming. Dat alles verkopen wij in onze 45 vestigingen én online. We zijn een toonaangevende organisatie in Nederland als het gaat om assortiment, deskundigheid, service en logistiek.

Meer weten over Wildkamp?


Wat doe je verder op een dag? Naast advies geven over al onze producten, heb jij de verantwoordelijkheid om verkooporders en offertes te verwerken. Ook zorg jij ervoor dat klantgegevens up-to-date in het systeem staan. Nog geen ervaring in een soortgelijke functie, maar wel de ambitie om het te leren? Top! Wij leren jou met alle liefde de kneepjes van het vak.


Aha, interessant! En wie worden dan mijn collega’s?
Kom je werken bij onze vestiging in Boskoop? Dan ben je er zeker van dat je in een super leuk team terecht komt. Een hecht team met hart voor de zaak, bestaande uit een vestigingsmanager, een assistent filiaalleider, een verkoopadviseur en twee zaterdagkrachten.

Elke werkdag zetten jouw aanstaande collega’s zich in van 07:00 uur tot 17:30 uur. Niet te vergeten, op zaterdagochtend zijn wij ook geopend! Je overlegt met je team wie welke diensten draait, aardig wat vrijheid in het maken van de planning dus!


Klinkt gezellig, maar wat krijg ik ervoor?
Een leuk salaris. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring doen we jou een goed en passend voorstel. Dat is natuurlijk niet het enige. Wildkamp vindt het belangrijk om samen te groeien. Zo bieden we jou trainingen aan en willen we je graag helpen bij het najagen van jouw dromen.

Vereisten

Moet ik zelf nog wat meenemen?
Zoals eerder genoemd kunnen we je alles leren, maar een beetje technisch inzicht en kennis is wel handig. Daarnaast houden wij van enthousiaste types die leergierig zijn en de klant altijd op nummer 1 zetten.


Daar kan ik mijzelf wel in vinden! Wat moet ik doen me aan te melden?
Super! Wij zijn heel nieuwsgierig naar jou en jouw ervaringen. Laat dus even je gegevens en CV achter door op onderstaande knop te klikken, dan nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op. We nodigen je uit om onder genot van een kopje koffie kennis te met maken met de manager op de vestiging. Heb je toch eerst nog vragen? Bel dan even naar vestigingsmanager Kees Dekker 0172-05203.

Vragen over de procedure? Stuur mij (Shelly Kat) dan een appje op 06-25560784.


Tot snel!


Bezig met een opleiding? Het volgen van een BBL traject is bij ons ook mogelijk.