Technisch Product Specialist (seniorfunctie) M/V (32/40 uur per week)

Omschrijving

Ben je klantgericht en heb je veel gevoel voor techniek? Jarola Central Services, het ondersteunende bedrijfsonderdeel van de Jarola organisatie waartoe ook Wildkamp B.V., Jarola Sales, Adurolight en AduroSmart behoort, is op zoek naar een Technisch Product Specialist. Het team technisch productspecialisten is het aanspreekpunt voor de technische support. Zowel interne als externe klanten kunnen bij de technisch productspecialisten terecht voor al hun technische vragen, problemen en wensen.

Je standplaats is het hoofdkantoor van Jarola/Wildkamp in Lutten.


Jouw rol
Je bent de vraagbaak op het gebied van onze productgroepen lucht, water en/of elektra. Je hebt bij voorkeur kennis van verwarming, ventilatie en/of elektriciteit. Je beschikt over een groot technisch inzicht en kunt daarom meedenken met interne en externe klanten over technische oplossingen. Je hebt veel contact met klanten over verschillende vraagstukken en wensen. Je gebruikt hierbij je analytische vermogen en hebt een procesmatig inzicht. Ook werk je mee aan de begeleiding van projecten en geef je zowel intern als extern producttrainingen. Daarnaast kun je zelfstandig berekeningen en tekeningen uitwerken en deze opleveren.

Je weet wat er in de markt speelt en voelt aan hoe de markt telkens verandert. Je wil graag actueel blijven en je kennis onderhouden door middel van opleidingen, het bezoeken van beurzen, contact met leveranciers en zelfstudie. Je kan daarnaast goed beoordelen welke producten voor onze klanten interessant zijn.

Kortom jij bent het product, weet alles hierover en vindt het prettig je kennis te delen met onze klanten en collega’s.

Vereisten

- Je hebt technische opleiding gevolgd (bijv. in de richting van elektrotechniek of werktuigbouwkunde);

- Je dient aantoonbare kennis te hebben op de aangegeven vakgebieden;

- Je beschikt over MBO-4/HBO werk- en denkniveau;

- Je bent commercieel ingesteld;

- Je bent proactief;

- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;

- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;

- Je beheerst de Engelse taal goed; Duits is een pré;

- Het is een pré als je ervaring met autoCAD en DIALux hebt;

- Het is een pré als je beschikt over didactische vaardigheden.


Je wordt bij Jarola optimaal ondersteunt door onze opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.


Praktische informatie
Enthousiast geworden? Je sollicitatie, voorzien van duidelijke motivatie en CV ontvangen wij graag voor 28 februari 2020.
Voor meer informatie neem je contact op met Rudolf v.d. Velde, Teamleider Technisch Product Specialisten of John Zuidema, HR Adviseur op telefoonnummer 0523-687500.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.