Stage en afstuderen

Omschrijving

Wildkamp is altijd op zoek naar jong talent. Een stage of afstudeeropdracht geeft je de kans om je tot een professional te ontwikkelen. Daarnaast leren wij graag van jou door je frisse blik en kritische houding! Je wordt tijdens je stage begeleid door ervaren medewerkers die je graag het vak willen leren en helpen je leerdoelen te behalen. Ook krijg je de ruimte om je schoolopdrachten uit te voeren. Wat we van jouw verwachten? Nieuwe ideeën en enthousiasme. Gezamenlijk doel: aan het einde van de rit je stage succesvol behaald hebben. :)

 

Wildkamp is onderdeel van Jarola. Andere gelieerde bedrijven van Jarola zijn: ADURO Technologies, Jarola Central Services en Jarola Sales. Ook hier zijn er volop stage mogelijkheden! 

Vereisten

Geheel afhankelijk van jouw opleiding, wensen en mogelijkheden wordt jouw stage- of afstudeeropdracht bepaald. Zowel voor MBO (BOL en BBL), HBO als WO studenten hebben wij allerlei mogelijkheden. Dit geldt ook voor verschillende opleidingen en studierichtingen. Wat wij vooral belangrijk vinden, is jouw motivatie en enthousiasme.

 

Zowel op ons hoofdkantoor in Lutten, distributiecentrum in Coevorden of op één van de 45 vestigingen verspreid over heel het land, kan jij het team komen versterken. Van marketing tot logistiek en van HR tot techniek, de keuze is reuze. 

 

Praktische informatie

Ben jij enthousiast over onze organisatie en wil jij hier ook graag deel van uitmaken? Stuur dan vandaag nog je sollicitatie. Laat ons weten wat jij zoekt in een stage, daar gaan wij mee aan de slag!

 

Natuurlijk ontvang je als beloning voor je inzet een stagevergoeding.

 

Voor vragen kun je contact opnemen met de afdeling P&O op telefoonnummer 0523-687500 of via personeelszaken@jarola.com.