Medewerker magazijn M/V

Omschrijving

Voor Jarola Central Services, het ondersteunende bedrijfsonderdeel van de Jarola organisatie waartoe ook Wildkamp B.V. behoort, zijn wij op zoek naar medewerkers magazijn. Het betreft een functie in het distributiecentrum van Wildkamp in Coevorden.

 

Jouw rol

Houd jij ervan om je handen uit de mouwen steken? Als medewerker magazijn houd jij je bezig met het orderpicken van producten en deze vervolgens klaar te maken voor verzending naar o.a. de verschillende filialen van Wildkamp. Je her-/omverpakt producten, verdeelt orders en maakt de pallets gereed. 

Vereisten

-          Je bent doordeweeks beschikbaar en bereid om in ploegen te werken (06.00 tot 15.00 uur en 15.00 uur tot sluit);

-          Je bent flexibel;

-          Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;

-          Je bent nauwkeurig in je werkzaamheden.

 

Het is daarnaast mogelijk om alleen in avondploegen te werken. 


Ook worden scholieren die op zoek zijn naar een bijbaan verzocht te reageren! Kijk voor onze vacature 'Zaterdaghulp Magazijn M/V' op https://werkenbijwildkamp.nl/o/zaterdaghulp-magazijn-mv

 

Interesse? 

Je sollicitatie voorzien van je motivatie en CV ontvangen wij graag voor 26 april 2019.

 

Voor meer informatie over de functie-inhoud neem je contact op met Martijn Roelofs (Logistiek Coördinator Inbound) of André Nieuwenhuis (Logistiek Coördinator Outbound). Indien je meer informatie wil over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met de afdeling P&O, allen bereikbaar op telefoonnummer  0523-687500.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld