Medewerker buitenterrein M/V

Omschrijving

Voor Jarola Central Services, het ondersteunende bedrijfsonderdeel van de Jarola organisatie waartoe ook Wildkamp B.V. behoort, zijn wij op zoek naar een medewerker buitenterrein. Het betreft een functie in het distributiecentrum van Wildkamp in Coevorden.

 

Functieomschrijving

Houd jij ervan om je handen uit de mouwen te steken en afwisselende werkzaamheden uit te voeren? Als medewerker buitenterrein pick je orders met een heftruck. Op het buitenterrein zijn voornamelijk de grotere en zwaardere producten van Wildkamp B.V. opgeslagen. 

 

Het team werkt in een drie- of vier ploegendienst afhankelijk van de drukte. De werktijden zijn 06.00-15.00 uur, 08.00-17.00 uur, 13.00-22.00 uur of (bij drukte) ± 15.00-00.00 uur. 

Vereisten

-          Je bent bereid om mee te draaien in een drie of vier ploegendienst;

-          Je beschikt over MBO 2/3 werk- en denkniveau;

-          Je hebt ervaring met heftruckrijden;

-          Je bent flexibel;

-          Je kan goed samenwerken in een team;

-          Je bent nauwkeurig in je werkzaamheden.Je sollicitatie voorzien van je motivatie en CV ontvangen wij graag voor 8 mei 2019.

 

Voor meer informatie over de functie-inhoud neem je contact op met André Nieuwenhuis (Logistiek Coördinator Outbound). Indien je meer informatie wil over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met de afdeling P&O, allen bereikbaar op telefoonnummer 0523-687500.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.