Junior Verkoper Wildkamp Tiel (32-40 uur per week)

Omschrijving

Wat ga je doen?

Jij bent als (aankomend) verkoper de vraagbaak op het gebied van onze productgroepen lucht, water en/of elektra. Denk bijv. aan (pvc) buizen, slangen, drainage, riolering en hemelwaterafvoer, maar ook aan CV onderdelen, ledverlichting, elektrisch schakelmateriaal, sanitair en gereedschap. Indien je al enige kennis hebt van onze producten is dat een pré, maar technische affiniteit vinden wij het meest belangrijk. In ons team leer je snel de kneepjes van het vak.


Je helpt de klant zowel in de winkel als telefonisch. Je luistert en stelt de juiste vragen met als doel het passende product te verkopen voor de klus. Wildkamp kent een grote diversiteit aan klanten en richt zich met name op de bedrijfsmatige klanten. Denk bijv. aan de zzp klusser, installateurs, aannemers, agrariërs tot hoveniers. Jij bouwt een band op met klanten en zorgt ervoor dat zij terugkomen bij jou voor een goed advies.


Naast de betalingsafhandeling, stel- en volg je offertes op en beheer je klantgegevens. Daarnaast zorg jij voor het voorraadbeheer en een representatieve winkel.


Je werkt actief mee aan de uitvoering van verkoopplannen. Je bent ambitieus en wilt meegroeien met de organisatie.

Vereisten

Wie ben jij?

Als verkoper ben jij enthousiast, actief en oprecht geïnteresseerd in de klant. Daarnaast werk je graag samen met collega’s. Tevens wil jij jezelf verder ontwikkelen.


Je beschikt over:

  • Een afgeronde mbo-opleiding, bijvoorbeeld installatie- of elektrotechniek of handel en ondernemen;
  • Een technische achtergrond of affiniteit.


Bij Wildkamp wordt je optimaal ondersteund door opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. De functie is dan ook uitermate geschikt voor schoolverlaters.


Het team
Je werkt in een klein team. Samen ben je verantwoordelijk voor het succes van de vestiging. De werktijden zijn door de week van 07.00 tot 17.30 uur waarbij je wisselt tussen een vroege en late dienst en op rooster werk je om de beurt een zaterdagochtend. In overleg met je collega’s bepalen jullie het rooster. Koopavonden, zondagen en feestdagen zijn we gesloten.


Wat bieden wij jou?

Een veelzijdige functie binnen een professionele organisatie.


Verdere arbeidsvoorwaarden:

  • Een functie met veel vrijheid voor 32 tot 40 uur per week;
  • Een marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis en 8% vakantiegeld;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering bij winst;
  • Opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.


Direct solliciteren of meer informatie?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 11 december a.s. via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust met Machiel Visser, Vestigingsmanager, op 0344-605296 of afdeling P&O op 0523-687500. Je mag ook een e-mail sturen naar personeelszaken@wildkamp.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.