(Junior) verkoopadviseur Technische Groothandel ( 32-40 uur, Veghel)

Omschrijving

Heb jij gevoel voor techniek én vind je het leuk om klanten te helpen? Ga dan aan de slag als (junior) verkoopadviseur bij onze Wildkamp vestiging te Veghel!


Wat ga je doen?

Als (junior) verkoopadviseur ben je het gezicht van onze vestiging een weet jij, met de bij ons opgedane productkennis en commerciële skills, klanten op de juiste manier te helpen. Je luistert goed, stelt de juiste vragen met als doel het passende product te verkopen voor de klus. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit de productgroepen in lucht, water en elektra. Wildkamp B.V. heeft een assortiment van meer dan 100.000 verschillende technische producten wat de keuze reuze maakt. Wie jouw klanten zijn? Dat zijn met name zakelijke klanten en varieert van ZZP'ers tot installateurs en van agrariërs tot hoveniers. Door met klanten een relatie op te bouwen en ze juist te helpen, zorg jij ervoor dat ze bij jou terugkomen! 


En er is meer. Als (junior) verkoopadviseur verwerk je verkooporders en offertes en zorg jij ervoor dat de klantgegevens up-to-date in het systeem staan. Je helpt bij de ontvangst en opslag van de producten en zorgt voor een nette vestiging zodat de klant graag bij je langskomt.


Kortom een afwisselende functie waar ontzettend veel te leren valt!


Jouw collega’s en werktijden

Het team bestaat uit een vestigingsmanager,  enkele verkoopadviseurs en zaterdagmedewerkers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succes van de vestiging in Veghel.


De werktijden in onze vestiging zijn van 07.00 uur tot 17.30 uur (van maandag t/m vrijdag) waarbij je veelal wisselt tussen een vroege of een late dienst. In overleg met je collega’s bepalen jullie het rooster waarbij de zaterdagochtenden (van 08.30 uur tot 12.30 uur) gerouleerd worden.


Wat bieden wij jou?

Een afwisselende functie met veel vrijheid binnen een klein, gezellig team mét ondersteuning van een professionele organisatie.


Verder bieden wij: 

  • Een marktconform salaris passend bij je kennis en ervaring;
  • Een baan voor 32 tot 40 uur per week;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op jaar- en fulltime basis;
  • Een goede pensioenregeling;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen middels opleidingen en trainingen. Onze Jarola Academie biedt op maat gemaakte e-learning modules om je productkennis uit te breiden;
  • Een informeel en stabiel familiebedrijf waar wij iedere dag met meer dan 350 medewerkers volgens onze kernwaarden ‘plezier & prestatie’ samenwerken.

Vereisten

Wie ben jij?

Als (junior) verkoopadviseur ben jij enthousiast, leergierig en geïnteresseerd in de klant. Je hebt minimale werkervaring of bent op zoek naar een uitdagende volgende stap binnen je loopbaan.


Verder beschik jij over: 

  • Een afgeronde mbo-opleiding bijvoorbeeld richting installatie-elektrotechniek of handel en ondernemen;
  • Interesse in techniek.

Indien je graag een BBL traject wil gaan volgen, is dit eventueel ook een mogelijkheid!


Direct solliciteren of meer informatie?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust met Theo Janssen (vestigingsmanager) op 0413-366678. Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Selena Duinkerken (recruiter) via 06-20464564.


Over ons

Wildkamp B.V. heeft zich, sinds de oprichting in 1972, ontwikkeld tot een succesvol bedrijf met technische en aanverwante artikelen. Wildkamp B.V. mag zich in Nederland toonaangevend noemen als het gaat om assortiment, deskundigheid, service en logistiek. Wildkamp B.V. heeft 45 vestigingen en wil doorgroeien naar een landelijk dekkend netwerk. Het familiebedrijf is tevens een van de meest succesvolle online verkopers van technische producten. Het hoofdkantoor is in Lutten (Overijssel) gevestigd en het distributiecentrum in Coevorden. De ambitieuze organisatie biedt met meer dan 350 betrokken medewerkers volop kansen en doorgroeimogelijkheden. Zie ook www.wildkamp.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.