Junior Verkoopadviseur Technische Groothandel

Omschrijving

Dé vraagbaak voor klanten op gebied van onze productgroepen water, lucht en elektriciteit. Kunnen wij dit aan jou overlaten? Check dan de vacature voor Junior Verkoper Technische Groothandel bij Wildkamp in Soest.


Wat ga je doen?

Voornamelijk adviseer jij onze klanten over de productgroepen lucht, water en elektriciteit. Denk daarbij aan buizen en slangen voor drainage, riolering of hemelwaterafvoer. Maar ook aan sanitair, kranen, elektra en ledverlichting. Wie jouw klanten zijn? Dat is met name de zakelijke klant en varieert van een zzp-er tot installateur en van een agrariër tot hovenier. Door met de klant een band op te bouwen en ze een goed advies te geven, zorg jij ervoor dat zij bij jou terugkomen.


Als Junior Verkoper Technische Groothandel help je klanten in de winkel en telefonisch. Je luistert goed, stelt de juiste vragen en verkoopt het product voor de klus. Ook valt het maken en opvolgen van offertes onder jouw verantwoordelijkheid. Actuele klantinformatie is belangrijk. Jij zorgt ervoor dat de klantgegevens up-to-date zijn. En er is meer. Je verzorgt het voorraadbeheer, denkt mee over het vestigingsplan en bedenkt samen acties. Jij en je team weten natuurlijk als geen ander wat de klanten graag kopen.

Jouw collega’s

Het team bestaat uit een vestigingsmanager, een assistent vestigingsmanager, drie verkopers en een zaterdaghulp. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succes van de vestiging in Soest. Met specialistische vragen kun je altijd terecht bij het hoofdkantoor in Lutten waar onze technisch productspecialisten je graag helpen. De werktijden in de winkel zijn van 07.00 tot 17.30 uur waarbij je veelal wisselt tussen een vroege of een late dienst. Om de beurt werk je een zaterdagochtend. In overleg met je collega’s bepalen jullie het rooster. Koopavonden, zondagen of feestdagen hoef je bij ons niet te werken.


Wat bieden wij jou?
Een interessante startersfunctie binnen een klein gezellig team mét ondersteuning van een professionele organisatie. Daarnaast bieden wij je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.


Verder bieden wij:

  • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Als ruim ervaren verkoper kan het salaris tot maximaal €2.888,- bruto per maand, op basis van een fulltime werkweek, oplopen;
  • Een baan voor 32 tot 40 uur per week;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op jaar- en fulltime basis;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Personeelskorting in alle vestigingen van Wildkamp;
  • Eindejaarsuitkering bij winst.

Vereisten

Wie ben jij? 

Als Junior Verkoper Technische Groothandel ben jij enthousiast, ambitieus en heb je een actieve houding ten opzichte van klanten. Daarnaast kun je goed samenwerken binnen een klein team van collega’s. Heb je al relevante ervaring of juist niet? Wij leren je graag de kneepjes van het vak.


Verder beschik jij over:

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 in de richting van bijvoorbeeld installatie- of elektrotechniek of detailhandel.
  • Een technische achtergrond of affiniteit.


Direct solliciteren of meer informatie?
Ben je meteen enthousiast geworden na het lezen van vacature van Junior Verkoper Technisch Groothandel. Solliciteer dan voor 11 november 2020 via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Jos van Nimwegen, Vestigingsmanager, op 035-5885910 of met de afdeling P&O via 0523-687500. Een e-mail sturen naar personeelszaken@wildkamp.nl mag ook.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.