Assistent Vestigingsmanager Technische Groothandel Vriezenveen (32-40 uur)

Omschrijving

Heb jij kennis van onze productgroepen in lucht, water en elektra én beschik jij over leidinggevende skills? Ga dan aan de slag als Assistent Vestigingsmanager bij Wildkamp in Vriezenveen!


Wat ga je doen?
Als Assistent Vestigingsmanager adviseer jij klanten over onze productgroepen in lucht, water en elektra. Wildkamp B.V. heeft een assortiment van meer dan 100.000 verschillende technische producten wat de keuze reuze maakt. Wie jouw klanten zijn? Dan zijn met name zakelijke klanten en varieert van ZZP’ers tot installateurs en van agrariërs tot hoveniers. Door met de klant een relatie op te bouwen en ze een goed advies te geven, zorg jij ervoor dat zij bij jou terugkomen. Vind je het ook leuk om af en toe klanten te bezoeken? Dat kan! Daarmee onderhoud je de relatie met bestaande en acquireer je mogelijk nieuwe klanten.

Als Assistent Vestigingsmanager ben je ondersteunend aan de Vestigingsmanager en vervang jij hem bij afwezigheid. Je geeft meewerkend leiding aan het team en bent medeverantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen in de vestiging.

Natuurlijk zorg jij voor het opmaken en opvolgen van offertes en actuele klantgegevens in het administratieve bestand. Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, denkt mee over het vestigingsplan en bedenkt samen acties. Jij en je team weten namelijk als geen anders wat klanten graag kopen.

Kortom een afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is!


Jouw collega’s en werktijden
Het team bestaat uit een Vestigingsmanager, enkele Verkopers en Zaterdag- en Vakantiemedewerkers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succes van de vestiging in Vriezenveen.

De werktijden in onze vestiging zijn van 07.00 uur tot 17.30 uur (van maandag t/m vrijdag) waarbij je veelal wisselt tussen een vroege of een late dienst. In overleg met je collega’s bepalen jullie het rooster waarbij de zaterdagochtenden (van 08.30 uur tot 12.30 uur) gerouleerd worden.


Wat bieden wij jou?
Een afwisselende functie waarin jij verantwoordelijkheid kan dragen binnen een klein gezellig team, mét ondersteuning van een professionele organisatie.

Verder bieden wij:

  • Een marktconform salaris passend bij je kennis en ervaring;
  • Een baan voor 32 tot 40 uur per week (afhankelijk van jouw wensen);
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op jaar- en fulltime basis;
  • Een goede pensioenregeling;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen middels opleidingen en trainingen. Onze Jarola Academie biedt op maat gemaakte e-learning modules om je productkennis uit te breiden;
  • Een informeel en stabiel familiebedrijf waar wij iedere dag met meer dan 350 medewerkers volgens onze kernwaarden ‘plezier & prestatie’ samenwerken.

Vereisten

Wie ben jij?

Als Assistent Vestigingsmanager ben jij enthousiast, actief en kan jij als eerste aanspreekpunt fungeren voor je collega’s. Je bent oprecht geïnteresseerd in de klant en een teamspeler. Tevens wil jij jezelf verder ontwikkelen.


Je beschikt over:

  • Een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 bijvoorbeeld richting installatie- elektrotechniek of handel en ondernemen;
  • Werkervaring in een commerciële en/of technische functie.
  • Het is een pre als je ervaring hebt opgedaan in een leidinggevende of coördinerende functie.


Direct solliciteren of meer informatie?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 17 mei a.s. via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust met Jan Meijerink, Vestigingsmanager, op 0546-567653 of afdeling P&O op 0523-687500. Je mag ook een e-mail sturen met je vraag naar personeelszaken@wildkamp.nl


Over ons
Wildkamp B.V. heeft zich, sinds de oprichting in 1972, ontwikkeld tot een succesvol bedrijf met technische en aanverwante artikelen. Wildkamp B.V. mag zich in Nederland toonaangevend noemen als het gaat om assortiment, deskundigheid, service en logistiek. Wildkamp B.V. heeft 45 vestigingen en wil doorgroeien naar een landelijk dekkend netwerk. Het familiebedrijf is tevens een van de meest succesvolle online verkopers van technische producten. Het hoofdkantoor is in Lutten (Overijssel) gevestigd en het distributiecentrum in Coevorden. De ambitieuze organisatie biedt met meer dan 350 betrokken medewerkers volop kansen en doorgroeimogelijkheden. Zie ook www.wildkamp.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.