Adviserend Verkoper Wildkamp Aalten (32-40 uur per week)

Omschrijving

Wat ga je doen?

Jouw hoofdtaak is het verkopen van producten plus het adviseren van klanten over onze productgroepen lucht, water en elektra. Denk bijv. aan (pvc) buizen, slangen, drainage, riolering en hemelwaterafvoer, maar ook aan CV onderdelen, ledverlichting, elektrisch schakelmateriaal, sanitair en gereedschap. Je helpt de klant zowel in de winkel als telefonisch. Je luistert en stelt de juiste vragen met als doel het passende product te verkopen voor de klus. Wildkamp kent een grote diversiteit aan klanten en richt zich met name op de bedrijfsmatige klanten. Denk bijv. aan de zzp klusser, installateurs, aannemers, agrariërs tot hoveniers. Jij bouwt een band op met klanten en zorgt ervoor dat zij terugkomen bij jou voor een goed advies!


Naast de betalingsafhandeling, stel- en volg je offertes op en beheer je klantgegevens. Daarnaast zorg jij voor het voorraadbeheer en een representatieve winkel.


Je werkt actief mee aan de uitvoering van het vestigingsplan. Er zijn mogelijkheden om verschillende commerciële activiteiten te ondernemen samen met het team. Indien gewenst is het bijv. ook mogelijk om op klantbezoek te gaan. Daarmee onderhoud je de relatie met bestaande klanten en acquireer je mogelijk nieuwe klanten. 

Vereisten

Wie ben jij?

Als adviserend verkoper ben jij enthousiast, actief en oprecht geïnteresseerd in de klant. Daarnaast werk je graag samen met collega’s. Tevens wil jij jezelf verder ontwikkelen.  


Je beschikt over:

  • Een afgeronde mbo-opleiding niveau 3/4, bijvoorbeeld installatie- of elektrotechniek of richting handel en ondernemen;
  • Een technische achtergrond of affiniteit.


Indien je graag een BBL traject wil gaan volgen, is dit eventueel ook een mogelijkheid!


Bij Wildkamp wordt je optimaal ondersteund door opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. De functie is dan ook geschikt voor zowel ervaren kandidaten als voor schoolverlaters.


Het team
Je werkt in een klein team. Samen ben je verantwoordelijk voor het succes van de vestiging. De werktijden zijn door de week van 07.00 tot 17.30 uur waarbij je wisselt tussen een vroege en late dienst en op rooster werk je om de beurt een zaterdagochtend. In overleg met je collega’s bepalen jullie het rooster. Koopavonden, zondagen en feestdagen zijn we gesloten.


Wat bieden wij jou?

Een veelzijdige functie binnen een professionele organisatie.


Verdere arbeidsvoorwaarden:

  • Een functie met veel vrijheid voor 32 tot 40 uur per week.
  • Een marktconform salaris.
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis en 8% vakantiegeld.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Eindejaarsuitkering bij winst.
  • Opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Voor BBL-ers gelden er deels andere arbeidsvoorwaarden.


Direct solliciteren of meer informatie?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer voor 27 november a.s. sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust met Leo Aalders, Vestigingsmanager, op 0543-470399 of afdeling P&O op 0523-687500. Je mag ook een e-mail sturen naar personeelszaken@wildkamp.nl 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.