Adviserend Verkoper Rucphen M/V (32/40 uur per week)

Omschrijving

Als Adviserend Verkoper ben je de vraagbaak en (op termijn) de expert op het gebied van onze productgroepen lucht, water en/of elektriciteit. Je bent commercieel ingesteld, helpt en informeert onze klanten bij hun keuze van de materialen. Je bent oprecht in de klant geïnteresseerd en ziet elk contact als een kans om de relatie met de klant te versterken. Natuurlijk verkoop je, stel je offertes op en sluit je orders af. 


Je werkt actief mee aan de uitvoering van de verkoopplannen van jouw vestiging en onderneemt diverse commerciële activiteiten. Je bent ambitieus en wilt meegroeien met de organisatie.

Vereisten

Als Adviserend Verkoper heb je (product)kennis van ons assortiment en een sterke affiniteit met techniek. Verder heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding (niveau 3 of 4) technisch of commercieel, bijv. installatietechniek of filiaalmanager detailhandel. Je bent commercieel ingesteld en prettig om mee samen te werken. Ook ambitieuze schoolverlaters worden verzocht te reageren.


Je wordt bij Wildkamp B.V. optimaal ondersteund door onze opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.


Je sollicitatie, voorzien van een duidelijke motivatie en CV ontvangen wij graag voor 28 februari 2020.


Voor meer informatie neem je contact op met Roel Backus, Commercieel Rayonmanager op telefoonnummer 06-15254388 of John Zuidema, HR adviseur op telefoonnummer 0523-687500.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.