(Aankomend) Verkoopadviseur Technische Groothandel Nieuw-Vennep (16 uur per week)

Omschrijving

Heb jij gevoel voor techniek én vind je het leuk om klanten te helpen? Ga dan aan de slag als (Aankomend) Verkoopadviseur bij onze Wildkamp vestiging te Nieuw-Vennep!


Wat ga je doen?

Als (Aankomend) Verkoopadviseur weet jij, met de bij ons opgedane productkennis en commerciële skills, klanten op de juiste manier te helpen. Je luistert goed, stelt de juiste vragen met als doel het passende product te verkopen voor de klus. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit de productgroepen in lucht, water en elektra. Wildkamp B.V. heeft een assortiment van meer dan 100.000 verschillende technische producten wat de keuze reuze maakt. Wie jouw klanten zijn? Dat zijn met name zakelijke klanten en varieert van ZZP'ers tot installateurs en van een agrariërs tot hoveniers.


En er is meer. Als (Aankomend) Verkoopadviseur verwerk je verkooporders en offertes en zorg jij ervoor dat de klantgegevens up-to-date in het systeem staan. Je helpt bij de ontvangst en opslag van de producten en zorgt voor een nette vestiging zodat de klant graag bij je langskomt.


Kortom een afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is!


Jouw collega’s en werktijden

Het team bestaat uit een Vestigingsmanager, een Assistent Vestigingsmanager, een Verkoper en Zaterdagmedewerkers/Stagiairs.


In overleg worden jouw werkdagen bepaald. De werktijden in onze vestiging zijn van 07.00 uur tot 17.30 uur (van maandag t/m vrijdag) waarbij je veelal wisselt tussen een vroege of een late dienst. De zaterdagochtenden (van 08.30 uur tot 12.30 uur) worden in overleg gerouleerd.


Wat bieden wij jou?

Een afwisselende functie met veel vrijheid binnen een klein, gezellig team mét ondersteuning van een professionele organisatie.


Verder bieden wij:

  • Een marktconform salaris passend bij je kennis en ervaring;
  • Een baan voor ongeveer 16 uur per week. Het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld de ene week 12 uur werkt en de andere week 20 uur;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op jaar- en fulltime basis;
  • Een goede pensioenregeling;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen middels opleidingen en trainingen. Onze Jarola Academie biedt op maat gemaakte e-learning modules om je productkennis uit te breiden;
  • Een informeel en stabiel familiebedrijf waar wij iedere dag met meer dan 350 medewerkers volgens onze kernwaarden ‘plezier & prestatie’ samenwerken.

Vereisten

Wie ben jij?

Als Aankomend Verkoopadviseur ben jij enthousiast, leergierig en geïnteresseerd in de klant. Je hebt gevoel voor techniek en bent op zoek naar een parttime baan voor ongeveer 16 uur per week. Een leuke baan voor bijvoorbeeld een student, maar ook voor de ervaren parttimer!


Direct solliciteren of meer informatie?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 23 april a.s. via de de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust met Maikel Jellema, vestigingsmanager, op 0252-749993 of afdeling P&O op 0523-687500. Je mag ook een e-mail sturen met je vraag naar personeelszaken@wildkamp.nl


Over ons

Wildkamp B.V. heeft zich, sinds de oprichting in 1972, ontwikkeld tot een succesvol bedrijf met technische en aanverwante artikelen. Wildkamp B.V. mag zich in Nederland toonaangevend noemen als het gaat om assortiment, deskundigheid, service en logistiek. Wildkamp B.V. heeft 45 vestigingen en wil doorgroeien naar een landelijk dekkend netwerk. Het familiebedrijf is tevens een van de meest succesvolle online verkopers van technische producten. Het hoofdkantoor is in Lutten (Overijssel) gevestigd en het distributiecentrum in Coevorden. De ambitieuze organisatie biedt met meer dan 350 betrokken medewerkers volop kansen en doorgroeimogelijkheden. Zie ook www.wildkamp.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.