(Aankomend) Verkoopadviseur Technische Groothandel

Omschrijving

Heb jij gevoel voor techniek? Zorg jij ervoor dat klanten met het juiste product naar buiten lopen, maar ook met een brede glimlach? Check dan de vacature voor (Aankomend) Verkoopadviseur Technische Groothandel bij Wildkamp in Heteren.


Wat ga je doen?

Voornamelijk adviseer jij onze klanten over de productgroepen lucht, water en elektriciteit. Denk daarbij aan buizen en slangen voor drainage, riolering of hemelwaterafvoer. Maar ook aan sanitair, kranen, elektra en ledverlichting. Wie jouw klanten zijn? Dat is met name de zakelijke klant en varieert van een zzp-er tot installateur en van een agrariër tot hovenier. Door met de klant een band op te bouwen en ze een goed advies te geven, zorg jij ervoor dat zij bij jou terugkomen.


Als (Aankomend) Verkoopadviseur Technische Groothandel help je klanten in de winkel en telefonisch. Je luistert goed, stelt de juiste vragen en verkoopt het product voor de klus. Ook valt het maken en opvolgen van offertes onder jouw takenpakket. Actuele klantinformatie is belangrijk. Jij zorgt ervoor dat de klantgegevens up-to-date zijn. En er is meer. Je verzorgt het voorraadbeheer, denkt mee over het vestigingsplan en bedenkt samen acties. Jij en je team weten natuurlijk als geen ander wat de klanten graag kopen.


Jouw collega’s

Het team bestaat uit een vestigingsmanager, een assistent vestigingsmanager, twee verkopers en drie hulpkrachten. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succes van de vestiging in Heteren. Met specialistische vragen kun je altijd terecht bij het hoofdkantoor in Lutten waar onze technisch productspecialisten je graag helpen. De werktijden in de winkel zijn van 07.00 tot 17.30 uur waarbij je veelal wisselt tussen een vroege of een late dienst. Om de beurt werk je een zaterdagochtend. In overleg met je collega’s bepalen jullie het rooster. Koopavonden, zondagen of feestdagen hoef je bij ons niet te werken.


Wat bieden wij jou?

Een interessante startersfunctie of bijvoorbeeld 2e stap in je loopbaan, binnen een klein gezellig team mét ondersteuning van een professionele organisatie. Daarnaast bieden wij je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.


Verder bieden wij:

  • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Als ruim ervaren verkoper kan het salaris tot maximaal €2.888,- bruto per maand, op basis van een fulltime werkweek, oplopen;
  • Een baan voor 32 tot 40 uur per week;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld op jaar- en fulltime basis;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Personeelskorting in alle vestigingen van Wildkamp;
  • Eindejaarsuitkering bij winst.

Vereisten

Wie ben jij?

Als (Aankomend) Verkoopadviseur Technische Groothandel ben jij enthousiast, ambitieus en help jij graag klanten. Daarnaast kun je goed samenwerken binnen een klein team van collega’s. Heb je al relevante ervaring of juist niet? Wij leren je graag de kneepjes van het vak.


Verder beschik jij over:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Interesse in techniek.

Intern noemen wij deze functie junior verkoper.


Direct solliciteren of meer informatie?
Ben je meteen enthousiast geworden na het lezen van vacature van (Aankomend) Verkoopadviseur Technische Groothandel. Solliciteer dan voor 7 december 2020 via de sollicitatiebutton.


Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Bart Peeters, Vestigingsmanager, op 026-4743880 of met de afdeling P&O via 0523-687500. Een e-mail sturen naar personeelszaken@wildkamp.nl mag ook.